Få den perfekte belysning til din bolig

By | november 28, 2022

Gode lysforhold er væsentligt for at udføre et godt og effektivt arbejde.

80% af menneskets sanseindtryk kommer gennem øjet og i løbet af de seneste par år, er der kommet øget fokus på at god belysning er en vigtig faktor for at forbedre effektiviteten samt koncentrationen.

I forbindelse med at der er kommet større fokus på korrekt belysning, er der blevet udarbejdet en række kriterier der definerer god belysning samt hvilke krav det skal opfylde.  Derudover er der ligeledes lagt fokus på hvilke fordele der er forbundet med god belysning og lige så fremdeles hvilke konsekvenser der er forbundet med en dårlig belysning.

LED-paneler er en god investering

LED-paneler er blevet yderst populære i private hjem og i virksomheder. Der er mange fordele forbundet med et LED-panel, både fordi de er særdeles energibesparende og derudover har de et fint æstetisk udtryk. LED-paneler er bedst egnet til at skabe et smukt oplyst miljø, der ligner naturligt lys, så tæt som muligt det minder om et ovenlys vindue, hvilket er med til at åbne det pågældende rum mere op. Derudover er LED-paneler vedligeholdelsesfrie og holdbare. Panelerne kan både benyttes derhjemme i privaten til kontorbelysning, i entreen, i garagen eller på værkstedet samt ude i på arbejdspladsen, til kontor arealet, som lager belysning, i en butik og lign.

Hvis du er på udkig efter kvalitets belysningsløsninger til privat eller erhvervsmæssigt brug, så er muligheder mange. LED-panelerne er blevet yderst populære fordi de både er dekorative, giver en god belysning, er energibesparende og dermed på sigt vil reducere din elregning samt er miljøvenlige. Inde på https://www.plusled.dk/led-armatur.html er det muligt at finde et bredt udvalg af LED-paneler. De fås både i forskellige prisklasser, størrelser, lumen, IP-klasser og meget mere. Mulighederne er mange, det gælder blot om at finde den rette belysningsløsning, der opfylder kriterierne for nøjagtigt dine behov.

Fordele ved at have et LED-panel med et Zigbee protokol

Der er på udvalgte LED-paneler et indbygget Zigbee protokol udstyret med forskellige former for styring. Lyspanelet kan styres via Touchlink fjernbetjening eller via en universal Zigbee gateaway. Denne smarte løsning giver dig mulighed for at få fuld kontrol over dine LED-paneler. Du kan dermed tilpasse lyset og benytte funktioner såsom tænde, slukke eller dæmpbar, efter eget behov. Det smarte protokol, gør det muligt at styre lyspanelet både når du er derhjemme og ude af huset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *