Alarm uden abonnement i det nye hus

By | juni 5, 2014

Vores lejlighed

Lige nu bor jeg med min kæreste og vores datter, i en 2 værelses lejlighed. Her er nok plads, så længe min datter kun er 1,5 år, som hun er nu. Men hun bliver hurtigt større, og jo større hun bliver, jo mindre plads er der, på grund af alle hendes ting, hendes tøj og at hun også skal have sit eget værelse. Da hun blev 2 år blev jeg gravid med tvillinger, og det var derfor nu på tide at finde noget nyt. Vi søgte efter huse og fandt et villa hus i et godt villakvarter. Der var køkken, stor stue, to badeværelser, fem værelser og en garage. Vi flyttede hurtigt ind, vi og vores datter var meget glade for det nye hus.

GSM alarm i huset

Et par måneder efter at vi var flyttet ind, fik min kæreste et bedre job, og vi tjente derfor flere penge. Langsom som vi fik flere penge, købte vi flere ting til huset, som store fjernsyn, iPads, nye mobiler, dyrere og bedre møbler og vi istandsatte hele køkkenet. På grund af børnene, og alle de nye værdier vi nu havde i huset, valgte vi at købe en gsm alarm

 Et godt hus til børnene
Jeg fødte tvillingerne lidt efter, og der havde vi fået sat hver deres værelse i stand. Det var begge piger, så det ene værelse blev malet lyslilla og det andet lysegult. Der blev sat en tremmeseng, et puslebord, og en reol med bøger, bamser, dukker og dukkehuse op. Pigerne startede med at sove i soveværelset sammen med min kæreste og jeg, og da de blev omkring 7 måneder gamle, kom de ind på deres eget værelse. Vi var alle sammen rigtig glad for huset, og børnehave og skole lå tæt på. Vi var glade for vores alarm, da både børnene og vores ting, på den måde var i sikkerhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *