Arbejdstøj til både private og erhvervsfolk

By | maj 6, 2021

Er du en hårdtarbejdende håndværker med flere års erfaring eller måske en spirende ombygger med stor forkærlighed for gør-det-selv-projekter? Så ved du sikkert, hvor vigtig den rigtige påklædning er til hårdt fysisk arbejde. Stærkt arbejdstøj beskytter nemlig dine arme og ben, når du fx flytter rundt på ting, sidder på knæ på gulvet eller arbejder med skarpe værktøjer. Arbejdstøj er vigtigt, når du på din arbejdsplads har brug for god beskyttelse, men du kan få mindst ligeså stor glæde af lækkert arbejdstøj, når du ordner projekter derhjemme! Nyd derfor at bruge solidt og funktionelt arbejdstøj både privat og på job.

Slidstærkt og kraftigt arbejdstøj

Dine arme kan hurtigt få skrammer og ridser, hvis du fx kommer til at støde imod en skarp kant i løbet af dit arbejde, og dit tøj kan i sådanne tilfælde også hurtigt blive hullet og slidt. Med slidstærkt arbejdstøj undgår du, at dit arbejdstøj mister sin beskyttende effekt for hurtigt, og så får du som regel også en lang række praktiske detaljer på tøjet, som gør det ekstra funktionelt. Dette er fx lommer forskellige steder, hvor du kan opbevare din telefon, nøgler, pung, tommestok eller andre redskaber og værktøjer, som du kan få brug for i løbet af din dag.

Som håndværker er det fx vigtigt, at dine arbejdsbukser og jakke har plads til alt dit værktøj, og at der samtidig er beskyttelse på knæ og andre udsatte steder, hvis du lægger gulv eller kravler meget rundt på alle fire. Du kan finde arbejdsbukser med og uden hængelommer hos Jysk Firmatøj.

Hold dine fødder beskyttede med sikkerhedssko

Hvis du arbejder med tunge materialer såsom store træplader, fliser eller sten, er det super vigtigt at passe på dine fødder, da tæerne altså ikke så godt kan tåle at blive mast, hvis du skulle tabe noget under dit arbejde.

Klassiske sikkerhedssko eller sikkerhedstræsko har en ekstra stærk tåkappe – typisk af stål, som kan holde stand selv imod spidse og tunge genstande. Når du kigger efter sikkerhedssko er det en god idé at bruge lidt tid på at sætte dig ind i de forskellige certificeringer, så du er helt sikker på, at du vælger et par sikkerhedssko, der bedst opfylder dine behov.

Sikkerhedssko til alle brancher

Det er ikke kun håndværkere, der løfter på tunge ting, der kan have brug for et par sikkerhedssko. Også som personale på lager, i sundhedssektoren og i fødevareindustrien kan du få stor glæde ved at iføre dig et par sikkerhedssko. Dette hænger sammen med, at sikkerhedssko ofte har en ekstra skridsikker sål, så du kan stå fast på glat underlag, eller så er skoen designet med andre funktionelle detaljer, der bidrager til øget sikkerhed i løbet af din arbejdsdag. Samlet set skal skoene altså gerne hjælpe til at undgå så mange ulykker som muligt!

Hele pakken af arbejdstøj – Hvor kan jeg få det?

For at blive så godt klædt på som muligt, kan du have brug for en del forskelligt arbejdstøj i form af bukser, sko, trøjer, jakker og eventuelt også sikkerhedsudstyr, og for at gøre det let for dig, kan du finde det hele hos Jysk Firmatøj. Uanset om du er på jagt efter varmt og isolerende tøj til vinteren eller tøj af strækbart materiale, der giver god komfort og funktionalitet, kan du finde det blandt det store sortiment.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.