Skab ro i sindet med den rette indretning

Vi kender alle sammen det, at vi har alt for meget at se til. Vores hoveder er ved at eksplodere, fordi der er så meget at tænke på. Vi har det psykisk dårligt, fordi der er alt for meget rod i vores hoveder. Rod, som vi ikke altid magter at få styr på, hvilket også… Read More »

3 tips til at opnå en smuk og indbydende facade

Af og til trænger facaden til en kærlig hånd, og det kræver som regel ikke det helt store at gøre den så god som ny. Mange af os glemmer bare at kredse om husets ydre, selvom en flot facade udgør førstehåndsindtrykket af boligen. Vil du gerne peppe din facade op, så får du her 3… Read More »

Det kræver det at være håndværker

De fleste har brug for en håndværker på et eller andet tidspunkt, og det er derfor en branche med høj efterspørgsel. Så hvis du har gået og overvejet at blive håndværker, så er det måske nu, at du skal gribe chancen.  Især hvis du har en masse viden om, hvordan du reparerer og opsætter ting,… Read More »

Lækre ting til madpakken

Fire halve med spegepølse, leverpostej, rullepølse og hamburgerryg, måske en gulerod og et stykke agurk. Lyder det som din madpakke, eller madpakken du smører til dine børn? Så er det måske tid til forandring. Men hvad skal du finde på? Det får du flere bud på her. Herunder får du en række idéer til, hvad… Read More »

Derfor er elbiler fremtiden

På aktiemarkedet er Tesla aktien steget massivt de sidste par år. Nogle taler om bobler, mens andre taler om, at de vil stige endnu mere, fordi de vinder fremtiden om elbiler. Inden Tesla var der ikke mange, som troede på, at elbiler kunne fjerne benzinbiler inden for nogen realistisk tidsperiode. Men alt det ændrede sig… Read More »

Strapbånd til transport

Strapbånd, omsnøringsbånd, plast bånd og båndstrammer er nok ord de færreste af os lige umiddelbart kan forbinde med noget vi kender, selv om det er noget vi ser stort set hver dag. Strapbånd eller omsnørings bånd er det flade plastik bånd så vi meget ofte ser bundet meget stramt rundt om papkasser med mere, og… Read More »

Få badevægten til at stige med hjælp fra kosttilskud

Størstedelen af mennesker drømmer angiveligt om at tabe sig, da over halvdelen af Danmarks befolkning er overvægtige i forhold til deres BMI. Nogle mennesker har et ønske om at få deres vægt til at stige, og når vi siger stige, mener vi stige i forbindelse med deres muskler bliver større. Muskler vejer mere end fedt,… Read More »

Så nemt er det at blive en ekspert i køkkenet

Madlavning derhjemme er godt for sindet, sundheden og pengepungen. Når du først er kommet ind i vanen, bliver du med tiden meget bedre til at kokkerere. Her er nogle enkle råd til, hvordan du bliver en ekspert i køkkenet derhjemme, så du lave lækker og velsmagende mad til familien og dig selv. Lav en masse… Read More »

Hvordan vælger du den bedste smartphone?

Det kan være rigtig svært at vælge, hvilken smartphone du skal investere i. Der findes nogen, der sværger til enten iPhone eller Samsung eller noget helt tredje, men hvis du er åben over for at finde den smartphone, der passer bedst til dig, står du over for et stort valg. Chefredaktøren for Mobilpriser.dk udtaler i… Read More »