De ting du skal vide ved en hjemme tandblegning

By | maj 25, 2014

Som overskriften så pænt hentyder til, så vil du i dette indlæg kunne læse om hvad du bør vide, før du beslutter dig for at få bleget dine tænder. Disse observationer og informationer er nogle jeg selv har samlet sammen i forbindelse med en tandblegning jeg selv og helt alene foretog på mig selv for et par uger siden, som var succesfuld, hvis jeg selv skal sige eller påstå det. Jeg må hellere holde hvad jeg lover, så herunder kan du altså finde 8 punkter om ting du bør vide før du selv beslutter dig ligesom mig, at få foretaget en tandblegning hjemme i dit eget private hjem helt alene:

  1. tandblegningDet er vigtigt at du undgår at få blegemidlet på tandkødet eller at du kommer til at sluge det. Det bør du ved at benytte en tandskinne, og dette bliver ofte oplyst i det tandblegning’s produkt som du har investeret dine dyrebare opsparet penge i.
  2. Det er vigtigt at du bleger dine tænder i over mund og i under mund hver for sig, hvis du ønsker de sikreste og bedste resultater
  3. Du skal vide at du ætser dine tænder ved en tandblegning, og derfor bør du altså sørge for at dit tandkød ikke blive ramt ved brug, for ellers bliver dit tandkød ætset, og det gør ondt.
  4. Du må under ingen omstændigheder blege dine tænder mere end hver 3 år, da det kan skade dine tænder mere end at gøre gavn.
  5. Det er vigtigt at du børster tænder 2 gange om dagen. Jeg vil anbefale at du børster tænder om morgenen efter morgenmad, og om aftenen efter aftensmad. Ellers bliver dine tænder ligeså hurtigt misfarvede igen, som de var før din tandblegning.
  6. Du skal benytte tandpasta med fluor, det gør jeg i hvert fald selv, efter anbefaling fra min moder som selv har pæne tænder.
  7. Du bør holde dig væk fra syrlige ting, slik, sodvand og syrlige fødevarer, da dette blot igen vil misfarve dine tænder, også har din tandblegning altså være til ingen verdens nytte.

 

Forskellen på at behandle sig selv med tandblegning frem for af en professionel tandlæge

Der er forskel på at få foretaget en tandblegning hos en professionel tandlæge, som får penge for at udføre et arbejde, som han er uddannet til, frem for at man selv står derhjemme og skal til at behandle sig selv, med et produkt man har fået fra for eksempel denne hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *