Derfor blev jeg vicevært

By | juli 11, 2014

Man ender jo i det job, man gør, af en grund, og nu vil jeg komme lid nærmere ind på hvordan det er lykkedes mig at ende som vicevært, som er et erhverv, som jeg heldigvis er glad for. Jeg har altid været god til at få ordnet noget med hænderne, og jeg har godt kunnet lide det med at jeg har kunnet se for mig, at det jeg gik i gang med i teorien også blev til noget i praksis. Og det hænger nok også sammen med at jeg er født til at være meget resultatorienteret, og være typen der går i gang med en opgave for at gøre den færdig og ikke for at ende med at der ikke bliver gjort noget ved det. Det vil være det samme som fiasko for mig, synes jeg.

 

Som resultatorienteret person er det godt at være vicevært

Jeg vidste ikke helt hvilket job, jeg skulle kaste mig over. Jeg vidste bare at det var noget hvor vejen fra tanke til handling ikke var lang, og her synes jeg faktisk at jobbet som vicevært er helt perfekt. Det foregår nogenlunde sådan at jeg får en opgave, jeg tænker over hvordan jeg kan løse den, og så går jeg i gang med det samme. Så kan jeg have løst opgaven en halv time efter jeg blev den stillet alt efter hvor stor den er. Det er noget af det gode ved at være vicevært, hvis du spørger mig, og det er det, der har tiltalt mig hele vejen, da jeg skulle tænke over hvilket job jeg skulle have. Og at jeg så endte ud som vicevært det kan jeg egentlig godt forstå i forhold til de interesser, jeg har. Det er i hvert fald et valg, jeg har været glad for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *