Derfor kan det være godt at tjekke tandlægepriser på forhånd

By | maj 22, 2014

tandblegning Det er ikke rart at blive overrasket på den dårlige måde, det ved du lige så vel, som jeg gør det. Det er bare ikke en god følelse, når man får sig en negativ overraskelse, og det er noget, der kan sidde i kroppen rimelig længe, når det er kommet ind. Det kan for eksempel være ved tandlægepriser. Tandlægepriser, der er højere end du troede, de var, de er ikke rare. Det er faktisk bedre, når det er modsat. Det er bedre, når du får tandlægepriser, der er mere billige, end du troede de ville være. For når det sker, så kan man jo sige at du i lige så høj grad har fået en overraskelse, men når det er sådan en af slagsen, så er det en positiv overraskelse, du har fået. Du kan altså blive glædeligt overrasket over billige tandlægepriser, og det kan du læse mere om her.

 

Jeg har selv prøvet at se billige tandlægepriser

 

Jeg har hørt en del om folk, der synes at tandlægepriser er høje, at der burde blive betalt et større tilskud fra staten, og jeg ved ikke hvad der nu ellers ikke kan være af dårlige undskyldninger. Jeg har det omvendt. Jeg synes det er en lækker service at vi kan komme til tandlægen her i landet med dog et tilskud fra det offentlige, og så dyrt synes jeg altså heller ikke det er, at komme til tandlæge. Jeg er faktisk nærmere tilbøjelig til at tænke, at det er billigt. Sådan tænker jeg i hver fald, når man sammenligner med så meget andet i vores kultur, og de priser vi ellers går og giver væk til dette og hint. I et større regnskab, så synes jeg ikke at en tur til tandlægen, kan vælte noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *