Det sidste e væske

By | juli 15, 2014

Vi kender vist alle sammen det når vi løber tør for e væske. Der er jo virkeligt ingen tvivl om, at når dette sker, så er det virkeligt ikke rart, der er jo ganske enkelt ingen tvivl om dette, og jeg er da virkeligt også sikker på, at når det rent faktisk først er sket, at det så normalt også vil ende med at ske. Der er jo virkeligt ingen tvivl om dette, og når det rent faktisk først er gået op for os, så er jeg da virkeligt ikke i tvivl om dette, og jeg er da normalt også ret sikker på, at der stort set altid kommer til at ske et eller andet.ecigaret7 Der er jo virkeligt ingen tvivl om dette, og jeg håber da virkeligt også bare, at det ender med at komme til at gå på en eller anden måde. Det er altså ret så rart at tænke på, og der er da virkeligt ingen tvivl om, at når du først har fundet ud af det, at det så normalt også altid ender med at komme til at ske. Der er jo ingen tvivl om, at du med e væske er i gode hænder. Du skal altså ikke bekymre dig om noget, når du bruger e væske.

Denne e væske

Hvis jeg var dig, så ville jeg dog helt klart vælge denne e væske, og der er jo slet ingen tvivl om, at når det først er gået op for dig, at det så på et eller andet tidspunkt også ville ende med at gå op for dig. Jeg er jo slet ikke i tvivl om dette, og når det først er gået op for os, så er jeg slet ikke i tvivl om det, og jeg håber da også, at det kommer til at gå med denne e væske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *