Det skal du være opmærksom på ved kassekredit og kontantlån

By | oktober 10, 2018

Sponsoreret indlæg

En kassekredit og et kontantlån er en virkelig god mulighed for dig for at få penge til det, du mangler eller ønsker dig. Her kommer vi ind på forskellen på de to, og hvad du skal være opmærksom på, når du opretter dem.

Har du brug for flere penge mellem hænderne en gang imellem, kan det være, at du er på udkig efter en god kassekredit eller et godt kontantlån. Det er en nem og hurtigt måde for dig at få flere penge i en fart og have mulighed for at købe det, som du går og mangler. Men hvad skal du være opmærksom på, når du opretter dem? Det kommer vi ind på her.

spar på hjemmebudget

Hvad er forskellen på kassekredit og kontantlån?

Det er først og fremmest vigtigt, at du har styr på forskellen på de to. En kassekredit giver dig mulighed for at lave et overtræk på din konto. Du bestemmer selv, hvor mange penge du vil hæve hver måned. Det gør det meget fleksibelt for dig at tage de penge, som du har brug for. Læs mere om det her.

Et kontantlån er derimod, som navnet antyder, et decideret lån. Du får et bestemt beløb i hånden, som du kan bruge på det, du vil. Med kassekreditten er der selvfølgelig et max, men du behøver ikke at bruge det hele.

Når du tager et kontantlån, får du derimod de penge, som du har brug for her og nu. Læs mere om kontantlån her.

Hvor lang tid tager det at få en kassekredit og et kontantlån?

Det er meget forskelligt, hvor lang tid det tager for dig at få en kassekredit eller et kontantlån. Det kommer helt an på, hvor du prøver at få det henne. Hvis du prøver gennem din bank, vil du typisk opleve, at der er en forholdsvis lang godkendelsesproces. De vil se din økonomi efter i sømmene, inden de vil give dig lånet.

Når du tager et lån hos en privat låneudbyder eller opretter en kassekredit hos dem, vil du opleve, at det går meget hurtigere. Typisk kan du få pengene i løbet af få dage, i nogle tilfælde i løbet af bare få timer. Det er med til at gøre, at du virkelig hurtigt kan få fat på de penge, som du har brug for.

Hold øje med rente og afbetalingsperiode

Når du opretter en kassekredit og tager et kontantlån, er der to detaljer, der er meget vigtige for dig at holde øje med. Den ene er renten, den anden er, hvor lang tid du har til at betale pengene tilbage. For det er ikke gratis at have hverken en kassekredit eller et kontantlån.

Det er meget forskelligt, hvad renten er på en kassekredit. Ofte kan der være regler om, at du betaler mere i rente, hvis du har hævet et stort beløb, i forhold til hvis du har hævet et lille beløb. For et kontantlån vil du betale et fast beløb i rente i hele lånets løbetid.

For både en kassekredit og et kontantlån gælder dog, at du har mulighed for at betale det ud før tid, hvis du får ekstra penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *