Din arbejdstelefon – når det går hårdt for sig

By | februar 28, 2018

For 10-15 år siden var en arbejdsmobiltelefon en helt videnskab for sig selv. Dengang lavede man deciderede mobiltelefoner til håndværkere. Det er i dag fuldstændig overkill. I dag er en god arbejdstelefon en telefon med et cover der kan beskytte din smartphone på arbejdspladsen. 

Der er dog nogle kriterier som en god arbejdstelefon gerne må leve op til – og vi anbefaler du læser nedenstående tips inden du køber eller får din virksomhed til at kunne købe en ny arbejdstelefon til dig.

Det skal være Smart!

Ja og naturligvis ikke i den forstand at den skal se lækkert ud. Det skal være en smartphone. Det er heldigvis næsten en selvfølge idag, og det er nærmest umuligt at opdrive de gamle modeller af mobiltelefoner. Grunden til at det i dag bør være en smartphone er, at der er flere og flere apps, der integreres direkte i arbejdsprocessen. Det kan være kalendre, det kan være regneprogrammer til opmåling af forskellige mængderelationer og ja det kan være så simpelt som at have et godt kamera, så man kan sende dokumentation og information til kunde eller kollegaer eller forhandlere.

arbejdstelefon

Den skal kunne tåle vind og vejr

Det er i min verden en selvfølge at en telefon skal kunne håndtere en varm sommerdag eller en kold vinterdag. Det er en selvfølge verdens største smartphone producent umiddelbart ikke håndterer som en selvfølge. Vi anbefaler, at du holder dig fra iPhones, da de har rigtig svært ved at håndtere kulden og rigtig ofte går kolde ved lave temperaturer. Det er simpelt hen ikke holdbart. Vælg derfor en Samsung, OnePlus, Huewei eller anden type smartphone i stedet.

Billigt tilbehør til de store mærker

Nu skrev jeg indledningsvist, at en god arbejdstelefon var en smartphone med et godt cover, og det er lidt let sagt. Der er meget stor forskel på udvalget af covers til smartphones fra forskellige brands. Hvis du ligger og skal betale 5-700 kroner for et ordentligt cover, der kan beskytte din smartphone mod slid og slæb og vind og vejr – ja så går pointen af det hele. I vores erfaring er de to store mærker, hvor du kan finde ekstremt mange covers til iPhone og Samsung og til meget lave priser. Som du  kunne læse ovenfor, så anbefaler vi du holder dig fra iPhone, når du skal have en arbejdstelefon. Så er vi tilbage og kan anbefale, at du køber en Samsung som arbejdstelefon. Her kan du få gode covers til din Samsung til et sted mellem 100 til 200 kroner, som eksempelvis her hos CoverButik.dk.

Hvis du kan finde gode covers til andre no-name telefoner uden de koster en formue, så kan det også være en rigtig god ide til din nye arbejdstelefon. Personligt er jeg ret glad for OnePlus modellerne, men jeg har ikke været i stand til at finde et godt cover til fornuftige penge. Så indtil videre så er min anbefaling en Samsung Galaxy S6 Edge – og den koster heller ikke en formue nu, hvor der er kommet nye modeller!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *