E cigaret væske og en e cigaret mod dårlig ånde

By | april 9, 2014

Min søde fyr

Da jeg startede på gymnasiet, mødte jeg en rigtig sød fyr. Han var alt det en fyr skal være. Han var smilende, fuld af selvtillid, og så så han samtidig også godt ud. En sommer tog han sin trøje af mens han spillede fodbold, og man kunne derved tydeligt se, at han var meget muskuløs. Han var desuden også ryger ligesom jeg, og jeg følte derfor, at han sagtens kunne forstå min sportssituation, men samtidig også hygge sig og slå sig løs. electronic cigaretEfterhånden blev vi mere og mere vilde med hinanden, og jeg ville meget gerne kysse med ham, men jeg opdagede, at jeg havde meget dårlig ånde. Da jeg kom hjem fra skole, fortalte jeg min mor, at jeg var meget ked af min ånde, og da fortalte hun mig, at det kunne man sagtens få af at ryge. Dette blev jeg meget ked af at høre, og jeg gik derfor ind på mit værelse. Derinde tænkte jeg rigtig længe over mulighederne, og da jeg kom ud derfra var jeg afklaret: Jeg skulle stoppe med at ryge.

 

Den dårlige ånde er væk

De efterfølgende dage var jeg meget opsat på at stoppe, og jeg søgte derfor på nettet efter hjælpemidler. Min mor var sat meget godt ind i hele mit ramaskrig, og hun hjalp mig derfor også. Pludselig foreslog hun mig, at jeg kunne bruge en e-cigaret. Den kunne jeg bruge til at begrænse mig forbrug med, samtidig med at jeg fik bedre ånde. Dette ville jeg meget gerne prøve og jeg bestilte derfor sådan en sammen med en masse e cigaret væske. Da pakken kom hjem til mig, kunne jeg endelig prøve den, og jeg fik i løbet af ingen tid en meget bedre ånde. Nu kunne jeg sagtens kysse med den søde fyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *