Er det kun mekanikere, der har et dækapparat?

By | april 15, 2014

Jeg er for nyligt blevet bekendt med konceptet et dækapparat. Er det noget, den almindelige husholdning bør være i besiddelse af, hvis man da også har en bil, eller er det kun sådan noget, som mekanikeren har? Det har jeg sat mig for, at undersøge, og det har jeg fordi jeg er meget nysgerrigt anlagt på denne front. Derfor gik jeg rundt til naboer, venner og familie og spurgte dem, om de havde et dækapparat. Nogle gange sørgede jeg for at spørge meget diskret, så de ikke skulle få lyst til at spørge mig, hvorfor jeg var interesseret i at vide mere om et dækapparat, for jeg var bange for, at de skulle synes, at det hele var noget meget mærkeligt noget. Det synes jeg nu ikke selv, at det er. Overhovedet ikke, faktisk. Noget skal man jo have at gå op i, og om det så lige er et dækapparat, eller om det er et eller andet helt andet eller tredje, det kan jeg faktisk ikke se den helt store forskel på, når det kommer til stykket.

Har du et dækapparat?

Nu har jeg spurgt alle mine naboer, venner og som sagt familie, om de har et dækapparat, og før jeg kan afslutte mine undersøgelser, så er den sidste jeg mangler at spørge dig. Derfor vil jeg høre dig, om du har et dækapparat? Har du det? Så kommenter meget gerne nedenfor, så jeg kan få dit svar med i min undersøgelse. Du må også gerne forklare lidt om, hvorfor du har et dækapparat, og om du er glad for det. For det vil give en undersøgelse som min større dybde. Og det mener jeg egentlig også, at den kan trænge til, og der ville gavne den i det store og hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *