F****** cover story

By | juni 18, 2015

Der er måske ikke mange, der spilder det en tanke, men har du nogensinde tænkt over, hvor mange penge du bruger på mobil- og tablet-tilbehør – nej, vel… Tro mig, det er en f****** cover story.

Vi lever i et højteknologisk samfund og har du ikke den seneste teknologi i form af den nyeste mobil eller tablet, er du bare ikke med i det gode selskab. Derfor er vi kort sagt blevet en race af lemminger, der hver gang vores favorit mobil- eller tablet-mærke lemmer en ny telefon, hovedløst farer ud og køber den – og gerne på afbedrag, selvom vi ikke en gang har fået betalt lånet på sidste års model ud endnu.

Det er jo totalt vanvid, for telefonerne koster jo tit mange tusinde kroner og på afbetaling løber der nemt et par tusinde til på, inden den er betalt ud i løbet af en tre-fire år. Velkommen i Luksusfælden og hils Jan Swyrtz fra mig.

Men så tjek lige tilbehøret

Men det er jo ikke nok – næh, nej. Vi skal også have en masse smart tilbehør og lir til vores højteknologiske investering. Det skal helst også være den sidste nye, for også her er vi nogle flokdyr. Et smart og moderigtigt cover koster nemt op til en tredjedel af mobilen eller tablet’ens pris og er det muligt, køber vi det gerne med sammen med mobilen, så vi kan få lånet samlet!

Skru ned for forbruget

Men nu har jeg sat foden ned og sagt nej! Ja, jeg har. Nemlig! Det er slut med at ride med på den hest. Den må løbe videre uden mig. For jeg har nemlig fundet et site, hvor jeg kan få covers, der ser lige så flotte og moderigtig ud, som alle dem med de rigtige mærker på.

Sitet hedder max99.dk og du kan både få et iPad cover til selv den ældste model af iPad og et cover til iPhone6 til under en hund, selvom den ikke har været på markedet særligt længe endnu. Ja, selv hvis du har brug for et HTC One M8 cover, kan du finde det til under 100 kroner.

Så hvad venter du på? Skru ned for forbruget og brug pengene på noget mere fornuftigt i stedet. Farvel, Jan Swyrtz!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *