Få badevægten til at stige med hjælp fra kosttilskud

By | juli 27, 2020

Størstedelen af mennesker drømmer angiveligt om at tabe sig, da over halvdelen af Danmarks befolkning er overvægtige i forhold til deres BMI. Nogle mennesker har et ønske om at få deres vægt til at stige, og når vi siger stige, mener vi stige i forbindelse med deres muskler bliver større. Muskler vejer mere end fedt, så hvis man er i nødvendigt kalorieoverskud, som er essentielt for at skabe muskler samt man styrketræner, vil ens kropsvægt stige, da du skaber, øger din muskelmasse med disse to faktorer.

Er det vigtigt at følge med i sin vægt?

Det er ikke altafgørende om du ejer en badevægt, når man prøver at træne sig større og stærkere. Men en badevægt kan være et godt redskab så man er sikker på, at man hele tiden er på rette kurs og man har kurs mod sit mål, som i dette tilfælde er at tage på for at opbygge muskler. Ved at benytte sig af en badevægt på daglig basis, er det nemt at måle om man bevæger sig i den rigtige retning, for hvis nu din vagt er faldende en hel uge i træk, kan det tyde på, at du ikke indtager nok kalorier. Dette kan naturligvis hjælpes med kosttilskud, men det kommer vi tilbage til senere. Udover at en badevægt hjælper med at bevare overblikket omkring ens forløb om at tage muskler på, som i forvejen kan være hårdt og tidskrævende, kan det være svært at bevare overblikket om hvilke badevægt som er gode. For at overskueliggøre processen for at finde en badevægt, kan du med fordel læse om kropsanalysevægt bedst i test, så det bliver nemmere at undersøge, hvilken vægt er den rigtige for dig, da der findes utallige udbud af badevægte, som enten kan være helt simple, eller have et hav af funktioner.

Kosttilskud for at tage på i vægt

De fleste kender processen med at tage på i muskler og fedt og dernæst, så vidt muligt, smide fedtet og bevare muskelmassen. Disse processer er også kaldet ’bulking’ og ’cutting’ i fitnessverdenen, hvor man i en periode bygger muskelmasse og fedt op ved at ligge i et kalorieoverskud, så man ’bulker’ sin krop, for efterfølgende at ’cutte’, ved at smide så meget som muligt og prøve at bibeholde de muskler man har opbygget. For at opbygge muskler er man nødsaget til at være i kalorieoverskud, som kan være svært kun at indtage igennem kosten, da det kræver at man indtager meget mad samt det kan være økonomisk svært. For at lette byrden på begge ting, kan man gøre brug af weight gainer, som basalt set er proteinpulver med kulhydrater, som derved hjælper dig med at øge din muskelmasse i form af et kalorieoverskud. Ved at drikke sig til sine kalorier, bliver det lettere at nå de mange kalorier samtidig med at man indtager de nødvendige proteiner for at opbygge muskler.

 

Badevægt kan være et brugbart redskab

Ved brug af en badevægt kan du som nævnt, hele tiden holde øje med om du opnår de resultater du ønsker. Dertil kan en tilføjelse af weight gainer til din kost fremskynde processen med at du opbygger muskelmasse, som givetvis er dit ønskede mål, hvis du har et ønske om at tage på. En badevægt eller kosttilskud er ikke afgørende for at du når dit mål, men hvis det kan fremskynde processen og du kan spare nogle måneder med at hive og flå i vægtene i dit fitnesscenter, så er det intet andet end oplagt for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *