Få flotte flammer i haven på sommeraftener med et bålfad

By | juni 2, 2021

Fyr op ude i haven – i et bålfad altså. Bålfade giver en bedre bålplads end dem, du laver fra bunden ved at stable brænde på jorden. For det første har du bedre kontrol over ilden, når du står med et bålfad, især hvis vi taler bålfad med høj kant beregnet til nedgravning. For det andet holder et bålfad bedre på varmen end den kolde jordbund. For det tredje er bålfade til haven ideelle til madlavning.

Få et mobilt bålfad i cortenstål

Mobile bålsteder i form af bålfade kan du finde på flere former. Her er ovale bålfade med ben ét eksempel, og runde bålfade er et andet. Bålfade kan komme med eller uden påsvejset fod eller et håndtag. Materialemæssigt består mange bålfade af cortenstål, hvilket giver bålfade flot rustfarve, så de oser af patina. Bålfade kan du finde i skiftende dybder, hvor nogle fade er nærmest helt flade.

Tilbehør til madlavningen

Bålfade er din nøgle til et godt bålsted, hvor målet er at lave mad, og til bålfade kan du finde runde grillriste, vikingepander og støbejernsgryder med rist hertil. Svært er det altså ikke at komme i gang med at lave noget lækkert grillmad ude i haven, uden du behøver have nogen egentlig grill til jobbet.

Skab hygge med en ildkurv

Har du ikke behov for at lave mad ved dit bålsted, kan du måske som alternativ til bålfade overveje en ildkurv med ben, du kan fylde op med brænde og få underskønne flammer i haven, der pryder på en sommeraften. Brændeholdere kan du uanset det valgte bålsted med fordel også spekulere i.

Kom i gang med bålfade

Kom i gang med bålfade og lignende løsninger ude i haven. Med dem kan du både gøre dine somre hyggeligere og prøve at lave grillretter – helt uden at investere i en grill, der optager for meget plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *