Få smukke og håndbyggede reoler i høj kvalitet

By | maj 23, 2023

Nogle gange er du ikke langt fra at have din drømmebolig indrettet præcist, som du ønsker det. Hos Handcrafted Interior kan du få håndbyggede og individuelt tilpasset reoler og reolsystemer af høj kvalitet og med ægte træ. Du laver reolerne i samarbejde med erfarne snedkere. 

Tænk, hvis du kunne skræddersy dine møbler og reoler, og bygge dine rum op præcist, som du vil have dem, og med et smukt og unikt udseende. Hos Handcrafted Interior kan du selv bestemme hvordan dine reoler og dit individuelle reolsystem skal se ud, og hvordan det skal installeres i rummet. Du kommer til at samarbejde med erfarne snedkere og interior designere, som skræddersyer reolerne efter dine behov og specifikke ønsker. På den måde kan din håndlavede reol både være en praktisk løsning i dit hjem, og på samme tid bærer præg af din helt egen personlige stil. Med en flot indrettet reol kan du nemt vise dine personlige ting frem, bl.a. familiebilleder, trofæer, bøger, legetøjsbiler og meget andet.

Individuelt tilpassede reolsystemer 

Når du skal vælge et reolsystem, så er der rigtig mange muligheder og løsninger. Hos Handcrafted Interior kan du vælge mellem forskellige typer af reoler, f.eks. en svævende væghængt reol eller en reol til væggen. En reol kan rumme mange ting, f.eks. et skrivebord eller et fjernsyn. Her skal du både tænke på dine praktiske behov og æstetikken. Du har også mulighed for at vælge en indbygget reol, en meget smal eller lav reol, eller måske har du brug for en stor reol, som nemt kan rumme en stor bogsamling. En tilpasset TV-reol kan også indramme din fladskærm flot og skabe en fantastisk oplevelse, når du ser film og serier. Badeværelset er blandt de vigtigste rum i dit hjem, og her kan du med fordel vælge smukke håndlavede reolsystemer, hvor der er plads til håndklæde, olier, sæber og andet badeværelsestilbehør, og som giver let adgang til det hele. På hjemmesiden kan du læse mere om de mange fordele og muligheder med reolsystemer.

Smukke og unikke møbler til din bolig 

Handcrafted Interior har base i København, Aarhus og Malmø. De bygger flotte rum og møbler og skræddersyer dem efter dine specifikke ønsker og behov, uanset om der er tale om at bygge og indrette dit drømmekøkken, badeværelse, walk-in closet, garderobeskab, stue eller andet. Produktionen finder sted på virksomhedens eget snedkeri i Letland, hvor holdet består af dygtige og erfarne snedkere med stolte snedkertraditioner. Her kan de bl.a. udvikle smuk patina, som giver dine håndbyggede møbler og reoler et antikt og unikt udseende. De er med helt fra idéfasen, hvor de arbejder med enkle skitser, og følger projektet helt til døren, når de kommer og installerer det færdige produkt hjemme hos dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *