Find ejendomsservice her

By | juni 3, 2022

I et boligforeninger og virksomheder er der mange ting som skal vedligeholdes, rengøres og med tiden forbedres eller justeres, men hvem står for disse ting og hvem tilbyder sådan servicer? Hvis du står i en situation hvor du mangler hjælp til vedligeholdelse af en ejendom, så kan du læse mere her om Glad Ejendomsservice, som kan hjælpe dig med dine mangler. Aldrig har det været nemmere.

Hvad er Glad Ejendomsservice?

Det er en del af Glad Gruppen, som går op i kvalitet, stabilitet og pligtopfyldende arbejde for at fastholde sine kunder. Med tiden har de dermed fået et stort antal af faste kunder hvori det både er boligforeninger og erhvervsejendomme. De tilbyder en række af forskellige opgaver såsom viceværter, gårdmænd, trappevask, fliserens og algerens mv. Dette er medført til udvidelse af deres serviceydelser samt udvidelse af hele virksomheden.

Ejendomsservice?

Med dette tilbud kan boligforeningen få de bedste udseende, mangler der for eksempel en vicevært kan du med Glad Ejendomsservice finde en som kan klare de forskellige opgaver. Det er vigtigt for en boligforening at alt ser skarpt ud, både indenfor men også eventuelle gårdarealer som skal passes og plejes, her kan du have brug for en gårdmand. Derudover kan der blive brug for flise- og/eller algerens til området, for at udseendet er i top, til dette kan du også få det ordnet med hjælp fra Ejendomsservice. Der skal helst være en vis renlighed og hygiejne som skal vedligeholdes, både boligforeninger, erhvervsejendomme og private. Derfor kan du også som privatperson tage imod Ejendomsservicen og få ordnet det praktiske på din ejendom. Du kan læse mere om Glad Ejendomsservice ved at følge ovenstående link, og eventuelt tage imod deres ydelser og hjælp til vedligeholdelse, rengøring og det praktiske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *