Forvandl din bolig til din drømmebolig  

By | januar 31, 2018

Når du er på jagt efter en bolig, kan det være svært at finde det helt rigtige match, der opfylder dine kriterier, og samtidig er til at betale. Hjemmet er vores base, og det kan derfor være svært at gå på kompromis – men det kan ofte betale sig at ligge kravene på hylden, og i stedet se på mulighederne.

 

Ifølge Boligninja.dk er det en tendens blandt boligsøgende, at kravene er høje, og mange lejemål sorteres fra på baggrund af kriterier, som der let kan rettes op på. Hvis du tænker lidt ud af boksen, optimerer du dine chancer for, at finde din drømmebolig til en realistisk pris. Foruden placeringen af boligen har du selv stor indflydelse på, hvordan dit nye hjem skal se ud.

 

Udnyt kvadratmeterne

Antallet af kvadratmeter er blandt de kriterier som, Boligninja. oplever, at boligsøgende især stiller høje, og til tider urealistiske, krav til. Mange lejemål ryger derfor i svinget, på trods af at de øvrige faciliteter lever op til forventningerne. Det er dog ikke nødvendigvis antallet af kvadratmeter, der afgør om du har plads til dine sager – men udnyttelsen af kvadratmeterne.

 

Der er et hav af muligheder for at udnytte pladsen i din kommende bolig bedre. Hvis du har svært ved at placere dit store opbevaringsskab, kan du forsøge at inkorporere opbevaringen i andre møbler. Du kan for eksempel købe eller bygge en seng eller sofa med opbevaring under. Har du højt til loftet er der mulighed for at udnytte rummets vertikale potentiale ved bruge de mange væg-kvadratmeter til en masse hylder og skabe. I nogle tilfælde kan du måske endda have en høj seng, der samtidigt giver mere gulvplads og nærmest giver boligen et ekstra rum.

 

Det behøver hverken være dyrt eller svært

Nu tænker du sikkert at det både er omfattende, omkostningsfuldt og kræver særlige kreative- og håndværksmæssige kompetencer. Men det er ikke nødvendigvis tilfældet. På nettet kan du finde utallige inspirationskilder, så du ikke behøver opfinde den dybe tallerken igen. Og er det håndværksmæssige lidt fjernt kan man ofte finde tutorials og guides på YouTube.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *