Gode grunde til at bruge styret underboring

By | september 14, 2019

Hvis der skal nedgraves kabler, rør eller ledninger ned i jorden, foregår det ofte via en opgravning. Der kan være mange besværligheder forbundet med denne metode, fordi den kan skabe problemer for trafikken. Desuden kan det være en meget vanskelig – og til tider umulig – proces, hvis du har at gøre med mange meter rør eller kabler. Opgravningen kan også ende med at blive meget dyr, og derfor bør du overveje, om ikke du kan finde andre alternativer. En styret underboring vinder i dag i høj grad popularitet, da en styret underboring nemt kan renovere og lægge nye systemer, så hvorfor ikke prøve at gå med denne metode?

Styret underboring – hvad er det egentlig?

Styret underboring er et alternativ til den traditionelle opgravningsmetode. Ved en styret underboring graves der et hul, hvor udgravningen både starter og slutter. Et jernrør børes ned i jorden og nøje rundt om jordens forhindringer. Efter boringen dækkes hullerne til igen ved at trække nødvendige kabler, rør eller ledninger gennem tunnelen. Udstyret til en styret underboring gør, at det er muligt at lave rigtige, bløde kurver – dette gælder uanset, om der skal bores op, ned eller til siden. Metoden er specielt populær langs veje, jernbaner, åer og lignende.

Derfor skal du gå med styret underboring

Med en styret underboring slipper du for at grave et fortov, sti eller andet op. De få opgravninger betyder færre trafikproblemer og færre ødelagte veje. Desuden er metoden meget skånsom for miljøet, mens den også er præget af en kort anlægstid… og så sparer en styret underboring dig både tid og penge! Desuden er styret underboring en meget præcis metode, hvilket blot er endnu en grund til, at du bør gå med den.

Det er vigtigt at få arbejdsopgaven udført til den rigtige pris med de rigtige teknikker. Tænk dig derfor om, inden du foretager dit valg af udbyder til din arbejdsopgave, så du sikrer, at arbejdet udføres i den bedst mulige kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *