Headhunting inden for danske SEO-firmaer

By | maj 22, 2014

Der er så stor efterspørgsel på medarbejdere med ekspertise inden for søgemaskineoptimering, at de danske bureaer og virksomheder reelt headhunter konkurrenternes dygtigste medarbejdere.

Dette er standard i mange danske virksomheder.

Metoden til at lokke kollegaernes medarbejdere over ligger tit i lønposen. Vi vil alle sammen gerne betales mere for det arbejde vi laver, og kommer en ny arbejdsgiver og tilbyder pludseligt mange flere penge for vores arbejde, vil vi også være tilbøjelige til at tage imod det tilbud.

Det er bare en ærgerlig situation for de nye virksomheder, der lever af dygtige medarbejdere og som ikke har økonomi til at tage den risiko højere lønninger reelt udgør.

seoFor de danskere, der er dygtige til det daglige arbejde med søgemaskiner, er det fantastiske nyheder. Deres arbejdskraft er efterspurgt ud over det sædvanlige og de nærmest vader i jobs fra virksomheder, der ønsker at ansætte dem til vel over hvad en ”gennemsnitlig” dansker hiver ind gennem sit job.

Der er ganske få danskere, der arbejder professionelt med søgemaskineoptimering og online markedsføring. Udover dette kursus fra Bigum&Co findes der ej heller en reel uddannelse inden for faget, hvilket betyder, at der heller ikke kommer flere foreløbigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *