Få hjælp til opgaverne af en Handyman

By | april 29, 2020

Handyman Services hjælper dig med at tage sig af de mange job omkring dit hus eller din virksomhed, så du har mere tid til at forfølge de ting, der er vigtigst for dig. Uanset om din opgaveliste er to timer eller to dage lang, kan en handyman hjælpe med at få den til at forsvinde. Nedenfor finder du noget af de mest efterspurgte opgaver, som udføres af de fleste Handymænd.

Maleropgaver, har du små maleropgaver du har brug for hjælp til, så kan det ofte være for dyrt at få et malerfirma til det, da malerfirmaerne går efter større opgaver. Det kan være alt fra male vægge, loft, hegn, facade med mere.
Rensning af tagrender, har du selv svært ved at komme op i højderne og er tagrenderne fyldt med blade, så ring til en handyman.

Havearbejde, klipning af hæk, græsslåning og lugning eller anden havearbejde.
Samling af reoler eller andre møbler. Har du brug får nye møbler men er ikke i stand til selv at samle dem, så er der mange handymænd der gerne vil hjælpe.

Lægning af fliser, trapper eller lignede.
Flytning, du er alene om flytningen og mangler en til at tage fat i den anden ende af møblerne. Her kan en handymand oftest give en bedre pris end flyttemænd.
Hjælp til opsætning og nedtagning af borde og stole samt havetelt ved havefesten, om det er et havebryllup, fødselsdag, eller studenterfest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *