Nail Art er in

By | august 6, 2015

Kunsten at lave negle dekoration har eksisteret i lang tid og kaldes fra engelsk, Nail Art. Hvad vi kalder nail art i dag stammer oprindeligt flere tusinde år tilbage, hvor folk opdagede at brugen af ​​emalje og begyndte at male deres fingernegle. Flere og flere mennesker er i øjeblikket ved at blive vilde med negle dekorationer på grund af farvevariationer og de forskellige udseender, som kan opnås ved at pynte sine negle.

Kvinder har generelt på den ene eller anden måde forsøgt at forbedre deres udseende, og her i blandt at male deres negle med deres yndlingsfarver. Nail art er i dag meget mere kompliceret, og der kan ses en bred vifte af metoder på neglene end der tidligere var tilgængeligt. Air brush og gele forbedringer er de tendenser der er oppe i tiden i dag, selv om disse er dyrere end den normale neglelak vi er vant til.

Tidligere, når man brugte neglelak på sine negle brugte man blot en nuance af farve til alle neglene. Med fremkomsten af ​​forskellige nuancer i alle tænkelige farver, samt med glimmer og neonlys effekt, kan man nu eksperimentere med hvordan man vil forbedre denne form for kunst og tage det til det næste niveau. De dage, en enkelt farve var nok er forbi; vi ser blomster design, rhinestones, glitter, og en hel masse af materialer, der bliver limet på neglene til at producere en blændende effekt.
smukt nail art i grønne nuancer

Nail art kan bruges som et udtryk for ens personlighed. Det er almindeligt at se folk med en vis tilknytning til en gruppe eller stil, faktisk kommer folk også deres favorit mærkers logo på neglene. Rock og heavy metal musikerne er for eksempel gerne iført sort neglelak som en erklæring, mens visse kvinder tror, ​​at røde negle tiltrække det modsatte køn.

Seneste tilføjelser til neglepynt omfatter krystaller og negle wraps med metalliske finish, der føjes til negle med brug af varme aktivering. Disse nye metoder er klar til efter et par minutter, og faktisk tagee blot en brøkdel af den tid, det normalt tager, når der anvendes almindelig neglelak. Desuden holder de længere.

Sammen med udviklingen af ​​negle udsmykningens nyeste teknologi kommer også forbedringen af nail artkunstnere selv; og vi taler ikke om almindelig manicurevirksomhed i denne situation. Negle kunstnere er mennesker, der er professionelt uddannede og dygtige til at udføre deres job. Med Nail art kunst kræves meget fokus, koncentration og en sikker hånd. Negleteknikerne gør et stort stykke arbejde med at levere tjenester til folk, der ønsker at have deres negle gjort med stil.

Der er andre, der mener, at farven på neglelak, som du vælger, er en fortolkning af, hvordan du føler dig i det pågældende tidspunkt, og det gælder også, hvad type nail art, du gerne vil have på dine negle. Uanset hvilke følelser der ligger under dit valg af et negledesignet selv, er den ene ting sikkert er, at nail art virkeligt er smukt og iøjnefaldende. Læs om nail4u her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *