Hvem havde troet at jeg skulle til USA allerede om 14 dage?

By | maj 21, 2014

Som mange andre blev jeg student lige før sommerferien sidste år, og dette har betydet at jeg indtil nu blot har gået derhjemme og underholdt mine forældre. Derudover har jeg haft lidt småjobs inde i byen, dog har jeg egentlig aldrig rigtigt fået et rigtig job. Jeg følte ikke rigtig en lyst til at stå og passe en tank, eller sidde i Netto og scanne varer igennem et kasseapparat. Da jeg for nylig så en reklame fra en virksomhed som tilbyder rejser til USA, så tænkte jeg med det samme: ”Jeg skal da ud og opleve verden, og udvikle mig selv som menneske, det kan være jeg så blive mere moden”.
miami
Jeg havde længe gået med en idé om at et sted som Miami, måtte være impornerende flot,
og diverse TV-serier som man har fulgt med i har forgået i Miami. Eller også har det været i Hollywood med noget godt scene materiale. Dog har jeg altså besluttet mig for at jeg skulle modnes lidt, og jeg havde læst i en blog på internettet, at det at rejse ud i verden alene, ville modne en, så det gør jeg altså.

Ifølge flere hjemmesider på internettet, så skulle det rejsebureau jeg har valgt, være meget billigt og godt. For ifølge deres anmeldelser på TrustPilot, så er de et ekstremt vellidt firma, og det finder jeg meget attraktivt nå jeg skal vælge en udbyder af rejser.

Jeg har aldrig før været i USA, så jeg er sikker på at det nok skal blive en oplevelse udover det sædvanlige. Først og fremmest så skal jeg i hvert fald nyde dagen på stranden, også vil jeg ud og finde et job. Det kunne være rigtig sjovt at få et job som tjener på strandpromenaden. Dog ved jeg også godt at det kan være svært i disse tider at få job. Det er jo ikke kun i Danmark der er finanskrise. Derfor har jeg besluttet mig for, at min nødløsning er et job som bartender, der har jeg nemlig nogle kontakter som har forsikret mig om at jeg altid kan få et job hos dem. Det er dog min nødløsning. Jeg kan ikke lide at drikke, og dette job indebærer det meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *