Hvilke autoreservedele har du liggende derhjemme?

By | december 1, 2014

Måske er du en person, der godt kan lide at være godt forberedt på det ukendte, og derfor har adskillige autoreservedele liggende derhjemme, og måske er du ikke. Men jeg kunne godt tænke mig at høre lidt til, hvis du er den første type ud af de to typer af personer, som jeg talte om, som der altså har autoreservedele liggende, så kunne jeg da egentlig godt tænke mig at høre lidt nærmere ind til det. Derfor lyder mit spørgsmål til dig: hvis overhovedet nogle, hvilke autoreservedele har du så liggende derhjemme? Og hvorfor har du valgt at have lige præcis disse typer af autoreservedele, som du har, når det kommer til stykket? Det er et par spørgsmål, som jeg vil forvente at du rimelig nemt kan svare på, og derfor vil jeg håbe at du gerne vil give mig et svar i denne forbindelse.

Svar mig meget gerne på mit spørgsmål om autoreservedele

Det vil være en hjælp for mig, hvis du har mulighed for at svare mig på disse spørgsmål om autoreservedele, og det vil det specielt i forbindelse med en undersøgelse om netop autoreservedele, som jeg godt kunne tænke mig at lave på et tidspunkt, således at jeg vil kunne få kortlagt lidt viden om hvilke forskellige slags dele man har liggende derhjemme. Det vil altså med andre ord være en stor hjælp for mig, hvis du kan svare på mine spørgsmål, fordi jeg har brug for alle de svar jeg kan få, for at få så grundigt et billede som muligt. Så på forhånd tak, hvis du kan afse et par minutter til så godt som muligt lige at svare på mit spørgsmål – du må gerne gøre det kort, hvis det er det du har lyst til. Det er fint.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *