Hvilke typer ryger e cigaret?

By | maj 12, 2014

Er det bestemte mennesker, der hopper på trenden med e cigaret, ligesom det er bestemte mennesker, der hopper på en trend med stramme bukser, en kasket på skrå, eller sivsko? Det ved jeg ikke helt, men jeg ville egentlig gerne vide det, for jeg synes at det er et ret interessant spørgsmål, som det ikke vil være helt uinteressant at finde ud af lidt mere om, og finde lidt flere interessante data om. Tiltaler en e cigaret for eksempel mest det ene køn, eller tiltaler den i højere grad personer, der ligger inden for et bestemt aldersniveau? Siger en e cigaret noget om folks personlighed? Alle sådanne ting ville jeg gerne bruge langt mere tid på at sætte mig ind i, end jeg gør på nuværende tidspunkt.

Skal jeg ryge e cigaret?

Hvis vi skal trække debatten lidt længere, så kan jeg også få lyst til at spørge, om jeg selv kunne være typen, der også ville se godt tilpas ud med en e cigaret i hånden. Er det universelt at eje en e cigaret for enhver, der har lyst til det, eller skal man leve op til bestemte krav og være dygtig til bestemte ting, eller hvordan er det lige at det foregår? Det, og meget mere, det vil jeg forsøge at finde ud af, og hvis du holder dig opdateret på læsningen fra min hånd, vil du også selv blive sat meget mere ind i det, så du er med andre ord mere end velkommen til at følge med. Men du skal nok have lidt interesse for en e cigaret eller for det, at forstå bestemte mennesker og deres motivation for at gøre bestemte ting, for at det ikke vil blive for tørt for dig at følge med her. Men ellers, så bare nyd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *