Indret din nye spisestue med disse tips

Din spisestue er det rum, der danner ramme om en stor del af hverdagens måltider, diverse familiearrangementer m.m. Derfor er det også et centralt rum i dit hjem, der fortjener en indbydende indretning.

Men hvordan indretter du bedst muligt din nye spisestue?

Find et spisebord og spisebordsstole

Det er naturligvis vigtigt med et spisebord og nogle dertil hørende spisebordsstole. Det kan være en fordel at finde det som noget af det første, da det gør det nemmere at indrette resten af rummet. Så har du nemlig noget at tage udgangspunkt i.

Der findes så mange forskellige borde og stole, så det kan være svært at vurdere, hvad der faktisk passer bedst til din stil. Derfor kan det være en stor hjælp at søge inspiration i boligmagasiner, boligforretninger, andres boliger m.m. Det kan give dig en bedre idé om, hvad du faktisk kan lide og ikke kan lide.

Køb flotte spisebordsstole her f.eks.

Inddel din spisestue i zoner

Det er begrænset, hvor mange møbler der er behov for i en spisestue. Derfor kan det være rart at dele rummet om i nogle zoner på en anden måde. Det kan du gøre ved f.eks. at finde et stort tæppe og lægge det under dit spisebord og spisebordsstole. Det deler din spisestue op på en anderledes måde, som kan være rar, hvis din spisestue ellers virker lidt tom. Desuden giver det en hyggelig og hjemlig stemning.

Indret med farver der gør dig glad

Uanset hvilket rum du går i gang med at indrette, så giver det mening primært at bruge farver, som gør dig glad. Så når du shopper nips, møbler, tæpper, gardiner, lamper osv., så skal du altid gå efter din intuition.

Din spisestue behøver ikke nødvendigvis at ligne noget, der passer ind i et boligmagasin. Det er mere vigtigt, at der er nogle ting og møbler, du elsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *