Det søde i hjemmeplejen

By | september 21, 2014

Jeg har arbejdet i hjemmeplejen nogle år og kommer rundt på daglige besøg hos mange ældre beboere. De er så søde og rare og glade når man kommer. Mange af dem har altid noget sødt liggende i skabet, som de nyder at byde én på, til kaffen. Efter mange års besøg og meget slik, hos de forskellige beboere, beklagede min vægt sig og jeg synes det var på tide at gå på kur. Jeg havde dog vænnet mig til søde sager på jobbet, så jeg vidste det ville være svært at undvære slikket og kagerne. Alt det søde som fulgte mig på min arbejdsdag. Men jeg var fast besluttet at nu skulle jeg på kur, så der var ikke noget at gøre. Jeg var standhaftig og sagde pænt nej tak, hver gang nogle af beboerne tilbød nogle søde sager, og undskyldte mig med jeg var på kur.

En dag kom jeg forbi en ældre dame, som fortalte at hun heller ikke spiste søde sager generelt men hun kunne simpelthen ikke undvære disse althea bolcher hendes niece havde givet hende en dag. Hun spurgte om jeg ikke ville smage et, fordi disse althea bolcher var virkelig gode og lavet på naturlige ingredienser. Jeg kunne ikke sige nej og tog imod et bolche. De var simpelthen så gode. Jeg spurgte den ældre dame hvor hendes niece havde købt dem henne, men det kunne damen ikke svare på. Jeg glemte efterhånden alt om bolcherne indtil næste gang jeg skulle besøge den samme dame. Hun havde i mellemtiden forhørt sin niece og kunne glad fortælle hvor hendes niece havde købt althea bolcher. Jeg blev rigtig glad for hendes tip og da jeg selv bestilte bolcherne derhjemme, huskede jeg på at købe nogle flere althea bolcher til den rare ældre dame som introducerede mig for dem, de er så søde og rare og glade når man kommer. Mange af dem har altid noget sødt liggende i skabet, som de nyder at byde én på, til kaffen. Efter mange års besøg og meget slik, hos de forskellige beboere, beklagede min vægt sig og jeg synes det var på tide at gå på kur. Jeg havde dog vænnet mig til søde sager på jobbet, så jeg vidste det ville være svært at undvære slikket og kagerne.

Alt det søde som fulgte mig på min arbejdsdag. Men jeg var fast besluttet at nu skulle jeg på kur, så der var ikke noget at gøre. Jeg var standhaftig og sagde pænt nej tak, hver gang nogle af beboerne tilbød nogle søde sager, og undskyldte mig med jeg var på kur. En dag kom jeg forbi en ældre dame, som fortalte at hun heller ikke spiste søde sager generelt men hun kunne simpelthen ikke undvære disse althea bolcher hendes niece havde givet hende en dag. Hun spurgte om jeg ikke ville smage et, fordi disse althea bolcher var virkelig gode og lavet på naturlige ingredienser.

Jeg kunne ikke sige nej og tog imod et bolche. De var simpelthen så gode. Jeg spurgte den ældre dame hvor hendes niece havde købt dem henne, men det kunne damen ikke svare på. Jeg glemte efterhånden alt om bolcherne indtil næste gang jeg skulle besøge den samme dame. Hun havde i mellemtiden forhørt sin niece og kunne glad fortælle hvor hendes niece havde købt althea bolcher. Jeg blev rigtig glad for hendes tip og da jeg selv bestilte bolcherne derhjemme, huskede jeg på at købe nogle flere althea bolcher til den rare ældre dame som introducerede mig for dem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *