Jeg skal snart have et pillefyr

By | maj 3, 2014

 

Åh ja, jeg skal have et pillefyr, og det vil jeg også rigtig gerne, og jeg håber at jeg får det snart. For jo mere snart, jeg får det, jo varmere et hus kan jeg have mig, og det vil jeg rigtig gerne. Og jo mere snart, jeg får det, jo mere glad kan jeg også hurtigt blive, fordi jeg bliver glad når jeg får et pillefyr, for det er egentlig noget der, hvis jeg skal korte det ned til det primære budskab, simpelthen bare gerne vil have. Og hvorfor jeg skal have et pillefyr, det kan være en længere snak, når det kommer til den del af snakken, men lad os i første omgang bare slå fast, at jeg altså rigtig gerne vil have et pillefyr. Det vil jeg bare, og om det så er af den ene eller anden grund, så er det sådan det er, og der er ikke så meget mere at sige til det. For jeg vil bare rigtig gerne have et.

 

Vil du også selv have et pillefyr?

 

Måske lød jeg skør på dig ovenfor, da jeg begyndte at tale så meget om et pillefyr, men måske gjorde jeg ikke. Jeg gisner om, at hvis jeg ikke gjorde, så er det fordi du også selv gerne vil have et pillefyr, og derfor deler den passion, som jeg har, og kender lige præcis til følelsen af gerne at ville have et pillefyr. Måske kender du den følelse, og måske gør du ikke. Men selv hvis du ikke gør, så er det en følelse, du kan lære at kende med tiden, hvis det altså er noget som du gerne vil, hvad det måske er. Eller også er det ikke, det kan gå begge veje. Hvis du vil, så sig til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *