Jeg ved meget om mit eget billige mobilabonnement

By | juli 10, 2014

Jeg synes at jeg har et rigtig dejligt billige mobilabonnement, og jeg kan efterhånden finde rigtig godt rundt i hvilke services, jeg har med i mit abonnement. Og det gør jeg fordi jeg har været i dette abonnement rigtig længe, og jeg efterhånden har lært mere og mere om det, og om hvad jeg har med i min pakke, og hvilke muligheder min pakke giver mig. Men så blev jeg spurgt en dag, om jeg generelt ved meget om billige mobilabonnement, og der måtte jeg sige, at det gør jeg jo egentlig ikke. Men så fik jeg snart et spørgsmål om billige mobilabonnement, og ikke mindst om alle mulige andre billige mobilabonnement, end mit eget. Og et af spørgsmålene kunne jeg svare rigtig fyldestgørende på, men mange af de andre spørgsmål, dem kunne jeg faktisk slet ikke svare på. Nu skal du høre om hvordan historien forløb.

 

Det var det der skete, da jeg blev spurgt om min viden om billige mobilabonnement

 

Det eneste billige mobilabonnement, jeg ved meget om, det er mit eget. Grunden til at spørgsmålet overhovedet kom frem var, at jeg sad og fortalte en hel masse om mit eget billige mobilabonnement til en del mennesker i et helt selskab, bedst som vi sad nogle venner sammen og spiste en lækker middag og snakkede om løst og fast, og tykt og tyndt. Pludselig var der så nogle i selskabet, der fik den tanke, at jeg måtte vide en hel masse om alle mulige typer for billige mobilabonnement, når jeg nu vidste så meget om mit eget. Men det kan jeg en gang for alle slå fast, at det er bestemt ikke sådan at det hænger sammen. Og det er sådan set det, som der sådan lige umiddelbart er at sige om den sag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *