Min sidste kaffeautomat

By | juni 20, 2014

Der er ingen tvivl om, at når man som mig arbejder med at brygge kaffe, at man hurtigt bliver ret glad for kaffe. Det er også derfor, at jeg nu selv har købt min egen kaffeautomat. Der er jo ingen tvivl om, at når jeg laver så god kaffe på arbejde, at jeg så skal drikke dårlig kaffe derhjemme. Det gider jeg simpelthen ikke, og derfor har jeg altså brugt en masse penge på en meget dyr kaffeautomat. Der er dog ingen tvivl om, at jeg helt sikkert bliver glad for den super gode kaffe som den nemlig kan lave. Der er jo virkeligt ingen tvivl om, at når du først har fundet ud af dette, at du så til sidst også vil ende med at opdage at der virkeligt nok skal ende med at ske et eller andet. Det er altså ret sjovt at tænke på, og jeg er sådan set bare virkeligt glad for, at jeg på en eller anden måde, også kan ende med at regne ud, hvad der rent faktisk skal ende med at ske.

Fremtiden for min kaffeautomat

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at jeg kommer til at bruge min kaffeautomat utroligt meget. Det glæder jeg mig sådan set bare til, og derfor er jeg altså også så glad. Der er jo virkeligt ingen tvivl om, at når du først har fundet ud af dette, at du så helt sikkert også nok skal ende med at finde ud af, at en kaffeautomat stort set altid kan overleve i langt flere år en du måske først lige havde regnet med. Der er jo ingen tvivl om, at kaffeautomat virkeligt er godt håndværk, og der bliver brugt lang tid på hver eneste maskine. Der er dog uanset hvad slet ikke noget at være i tvivl om, og når alt kommer til alt, så er jeg sikker på at det nok skal ende med at gå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *