Mobilcovers, der skiller sig og oser af luksus

By | november 30, 2020

Mobilcovers, der skiller sig og oser af luksus

Jeg er så heldig at have et skønt job og er ansat i et godt firma med styr på tingene. Vi er ca. 80 ansatte og de fleste af os er samlet i et storrums kontor. Det er der rigtig mange fordele ved og også enkelte ulemper. Vi er som sagt 80 ansatte og alle har fået udleveret mobiltelefoner som en del af ansættelsespakken. Det er et krav fra virksomhedens side, at alle telefonerne bliver udleveret med et tilhørende mobilcover, som straks skal påhæftes telefonen. Det er naturligvis en glimrende ide, da mobilcovers beskytter telefonen mod slag – MEN… alle medarbejderne får udleveret det samme cover og det er altså en udfordring og giver ofte anledning til at kollegaerne kom til at bytte rundt på hinandens telefoner. Heldigvis bliver det som regel opdaget i tide, så kollegaerne ikke når helt hjem med en andens telefon.

ideal of Sweden mobilcovers

Så nu har jeg besluttet mig for at købe mit eget mobilcover. Jeg surfede lidt rundt på nettet og faldt over ideal of Sweden mobilcovers, der producerer nogle virkelig lækre mobilcovers, der skiller sig ud og oser af luksus. Jeg må straks anskaffe mig et eller måske 2-3 stykker. Det er svært at vælge – de er alle sammen lækre og forskellige. Jeg tror faktisk, at de fleste kan finde et cover, der lige præcis matcher deres stil. Jeg tror, at jeg vil vælge et, der er lidt marmoreret il de dage, hvor der skal være stil over det og så vil jeg helt sikkert også købe et af dem med små blomster. Åh, jeg bliver i så godt humør, når jeg kigger på det. Det vidner om sol og sommer. Jeg har også kigget på et med magnet i coveret, så jeg kan benytte deres smarte mobilholder til brug i bilen. Man må jo ikke holde telefonen i hånden og denne her holder er smart, fordi man kan fæstne den i ventilatoren med nogle gummidimser og derved undgå at fæstne holderen i bilens øvrige inventar og ødelægge det. Smart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *