Otiumstol med sædeløft

By | september 28, 2020

Sponsoreret annonce

Hvem har brug for en otiumstol med sædeløft, og hvordan fungerer den? Har du behov for hjælp, når du skal rejse dig op, eller klarer du den foreløbig på egen hånd?

En otiumstol med sædeløft giver et hjælpende puf i hverdagen. Hvis du har svært ved at rejse dig op fra stolen, kommer du let til at vælge at blive siddende i situationer, hvor du egentlig gerne ville op at stå. Lidt elektrisk hjælp fra din løftestol har en række fordele.

Fordele ved løftestole

Dine fordele ved en stol med elektrisk sædeløft er

  • Komfort – du kommer let op at stå
  • Kredsløb – du kommer oftere op at stå
  • Styrke – du sidder ikke og falder hen
  • Tilfredshed – du bestemmer helt selv

Sædeløft som komfort

Det er rart at have en god hvilestol, men det er ikke rart at føle sig bundet til den, fordi du ikke har kræfter til at komme op og stå. Så kan du selvfølgelig vælge at sætte dig på en lidt højere og mindre komfortabel stol. Eller du kan vælge den gode, bløde stol, som nærmest kan sluge dig dagen lang. Den komfortable løsning er at vælge en god, velstøttende elektrisk otiumstol med sædeløft. Så kan du både sidde godt og rejse dig, når det passer dig.

Otiumstolen for styrke og kredsløb

Måske fristes du let til blot at blive siddende i stolen og få hjælp til ting, som du egentlig godt selv kunne klare. Din krop – og især dit kredsløb – har godt af, at du er i bevægelse flere gange hver dag.

Der er en simpel måde, hvor du kan sikre dig lidt gratis motion. Det er ganske enkelt, at du bliver ved med at gøre de ting, som du stadig selv kan gøre. Du kan gå dine gæster i møde. Du kan måske vaske op. Du kan hente de ting, du har brug for. Hver gang du rejser dig og går blot nogle få skridt, styrker du dit helbred. Derfor er en stol med sædeløft en fordel. De kræfter, som du sparer på at rejse dig, kan du bruge til noget, som give mening for dig.

Hvilestolen, som giver velvære og tilfredshed

Når du har muligheden for selv at vælge, om du vil stå op eller sidde ned – selvom benene driller – bliver du mere tilfreds med tilværelsen.
En god hvilestol skal både kunne give dig en behagelige siddestilling og en behagelig hvilestilling. Men den skal også kunne hjælpe dig op at stå.

Sådan virker otiumstol med sædeløft

Elektrisk sædeløft er ganske enkelt en motorstyret mekanisme, som i stille og roligt tempo løfter sædet i din stol, mens du sidder i den. Sædet vippes gradvist let fremover, så du naturligt og roligt finder balancen. Det er dig selv, som styrer tempoet, så du hele tiden kan være tryg.

Otiumstolen med sædeløft er for dig – den ældre, gangbesværede – som gerne selv vil bestemme, hvornår du rejser dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *