Rens fliserne istedet for at sende dem på lossepladsen

By | februar 20, 2019

Det er ikke den populæreste opgave i de danske hjem, men det skal til. Vi snakker naturligvis om fliserens. Hvis du ikke hører til dem, der betaler sig fra at få renset fliserne, så læs med her, og få tips til at rense fliserne. Det kan sagtens betale sig at bruge noget tid på fliserne istedet. Fordelene er at fliserne holder længere, de står flottere og er mindre farlige.

Fliserne holder længere

Det er egentlig sund logik. Hvis du lader alger og andet utøj være på fliser, så nedbrydes de hurtigere. Derfor er det en god ide, at rense fliserne regelmæssigt. Brian Jensen fra GladRens.dk fortalte os, at det er en god ide, at rense fliserne 2 gange årligt. Du kan læse mere om fliserens her hos GladRens. Hvis du skal gøre det så økologisk som muligt bør du bruge Hedvand eller lignende.

Fliserne står flottere

Nu er det jo selvfølgelig en smagssag, hvad der er flot og hvad der ikke er flot! Det er dog ikke så mange det syntes, at alger på sten og fliser er særlig kønne. Jeg gør i hvert fald ikke, så når du får fjernet de alger med fliserens, så står de meget mere smukt!

Fliserne bliver mindre farlige

Fliser fyldt med alger og andet utøj kan blive så utroligt glatte. Jeg har personligt selv prøvet at tage en tur på ryggen efter at have bevæget mig ud på algebeklædte fliser. Specielt i vådt vejr bliver det virkelig farligt at færdes på algebeklædte fliser. Det føles ofte som at gå på et sæbeunderlag og det er jo ikke specielt behageligt.

Så få spændt selen og husk at få renset de fliser nu her snart. Påsken kunne være et godt bud for en dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *