Rens fliserne – ingen grund til at smide dem ud

By | februar 21, 2020

Det er ikke den populæreste opgave i de danske hjem, men det skal til. Og i disse tider med Corona og lignende, så er der tid til hårde ekstraopgaver! Vi snakker naturligvis om fliserens. Hvis du ikke hører til dem, der betaler sig fra at få renset fliserne, så læs med her, og få tips til at rense fliserne. Det kan sagtens betale sig at bruge noget tid på fliserne istedet. Fordelene er at fliserne holder længere, de står flottere og er mindre farlige.

Grunde til fliserens

Det er egentlig sund logik. Hvis du lader alger og andet utøj være på fliser, så nedbrydes de hurtigere. Derfor er det en god ide, at rense fliserne regelmæssigt. Brian Jensen fra GladRens.dk fortalte os, at det er en god ide, at rense fliserne 2 gange årligt. Du kan læse mere om fliserens her hos GladRens. Hvis du skal gøre det så økologisk som muligt bør du bruge Hedvand eller lignende.

Fliserne bliver flottere

Nu er det jo selvfølgelig en smagssag, hvad der er flot og hvad der ikke er flot! Det er dog ikke så mange det syntes, at alger på sten og fliser er særlig kønne. Jeg gør i hvert fald ikke, så når du får fjernet de alger med fliserens, så står de meget mere smukt!

Fliserne er mindre farlige

Fliser fyldt med alger og andet utøj kan blive så utroligt glatte. Jeg har personligt selv prøvet at tage en tur på ryggen efter at have bevæget mig ud på algebeklædte fliser. Specielt i vådt vejr bliver det virkelig farligt at færdes på algebeklædte fliser. Det føles ofte som at gå på et sæbeunderlag og det er jo ikke specielt behageligt.

Så få spændt selen og husk at få renset de fliser nu her snart. Påsken kunne være et godt bud for en dag.

Så nyd Påsken og få renset fliserne – vi har nok ting for tiden der kan gøre os sengeliggende, og fliserne behøves absolut ikke at være en af dem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *