Sådan kan du med fordel indrette mødelokalet i virksomheden

By | november 22, 2021

Mødelokaler er meget vigtige lokaler i virksomheden. Det er typisk her, at man præsenterer sine løsningsforslag til kunder, eller fortæller dem, hvad man har af idéer, der kan hjælpe dem fremover. Det er også ofte inde i mødelokalet, at virksomheder har deres ugentlige mandagsmøder, eller hvor man holder jobsamtaler inde. Det er altså et vigtigt rum, og derfor er det også vigtigt, at man gør noget ud af det, så man får skabt professionelle rammer til diverse form for møder.

Det rette mødebord

Det er klart, at bordet er det, der fylder mest. Derfor er det også vigtigt, at du kigger efter et flot og stort bord, der lever op til det formål, det skal bruges til. Der kan være forskellige stile at vælge mellem, når man skal bruge et bord til sine mødelokaler. Det afhænger f.eks. også af, hvilken indretning i ellers har på kontoret. 

Gode stole til de lange møder

Mødelokalet kan være et sted, hvor man skal sidde i mange timer til lange møder. Derfor er det klart vigtigt at tænke ikke bare på design, men også på komfort, når man skal vælge de rette stole. Vælg f.eks. stole med armlæn, så det er muligt at sidde i en mere afslapning positur. Stole med drejefod kan ligeledes være en fordel til mødelokalet, hvor det ofte kan være en fordel, at man har bevægelsesfriheden til hurtigt at kigge rundt på de andre og tilbage på skærmen, uden at kroppen skal sidde i en ubehagelig stilling.

Et whitebord til mødelokalet 

Whiteboard bruges i mange mødelokaler rundt omkring i landet. I dag foregår de flestes arbejde digitalt, men det er klart, at det også kan være en fordel at gå analogt til værks, skal man f.eks. forklare noget teknisk kompliceret til en kunde. Et whiteboard kan også bruges til et internt møde i virksomheden, hvor I f.eks. skal planlægge, hvad der er på dagsordenen, eller hvad I skal nå i løbet af den kommende uge.

En projekter til det tekniske

Men selvom whiteboards til mødelokaler kan være en fordel, er det klart, at det i mange tilfælde også vil være nemmere at vise på en digital skærm, hvad der skal ske af planer, og hvilket arbejde der er lavet indtil videre. Her kan det være en god idé at installere en projekter, så det er muligt at få ens computerskærm op til en stor størrelse, hvor alle kan følge med.

Sådan holder du et godt møde

Men det er klart, at omgivelserne ikke kan bære mødet alene. Det er også vigtigt, at du har forberedt dig godt på mødet. Naturligvis skal du vide, hvad du skal sige, men det kan også være vigtigt med andre små tiltag. Husk f.eks. at stille en kande kaffe på bordet. Er det et længere møde med flere mennesker, vælger mange også at have nogle snacks på midten af bordet, så ingen går sukkerkolde under mødet. Er du klar til at indrette mødelokalet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *