Sådan plejer du din barbermaskine

By | maj 22, 2014

En uheldig myte, der har spredt sig blandt danske mænd, går ud på, at der ingen vedligeholdelse af forbundet med en barbermaskine. Sandt er det da også, at der er mindre, end hvis man bruger en barberskraber – men ingenting er også lige i underkanten.

Ligesom en barberskraber fungerer en barbermaskine med små knivblade. Disse kan blive sløve efter lang tids brug og bør slibes fra tid til anden. En god tommelfingerregel er at slibe barbermaskinens blade en gang i kvartalet for at holde dem helt skarpe.

BarbermaskinerDe lidt dyrere barbermaskiner kommer også med flere sæt barberblade, så det er muligt en gang imellem helt at udskifte bladene til nogle nye og friske af slagsen.

For barberblade – altså de almindelige af slagsen – er vedligeholdelsen også super nem. Her er det muligt at købe en RazorPit til et par hundrede kroner, der kan bruges til at holde ens barberblade helt skarpe. Et barberlad kan slibes nemt 10 gange før end det skal udskiftes. Det er penge ud af vinduet at købe nye barberblade hver gang de gamle er ved at blive sløve – i hvert fald når de kan slibes med en RazorPit.

 

Hos Made4men.dk kan du købe billige barbermaskiner – se deres udvalg her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *