Samsung Galaxy S7 går all in på virtual reality

By | marts 2, 2016

Med Samsung Galaxy S7 får du mulighed for at få 3D og virtual reality helt tæt ind på nethinden. For den nye Galaxy S7 sælges nemlig oftest i en smart pakkeløsning, hvor du får et sæt virtual reality-briller med.

Samsung opdaterer deres flagskibsmodel Galaxy S cirka en gang om året og i år er turen kommet til version 7. Som altid fås Samsung Galaxy S7 som en almindelig S7’er med 5,1” skærm og i en lidt større 5,5” version ved navn Samsung Galaxy S7 Edge, fordi skærmen synes at gå helt over på kanten af telefonen. Lidt senere kan vi – hvis ellers Samsung holder fast i samme plan som for S6 – forvente en endnu større Samsung Galaxy S7 Edge Plus.

I år kommer virtual reality for alvor

Vi har ventet på det i små 25 år, men i år synes det at blive alvor: Virtual Reality bliver hvermandseje. Det skyldes især de lidt besynderlige dykkerlignende briller, man kan få til de fleste mobiltelefoner i dag. I stedet for en rude i ”dykkerbrillerne”, er der plads til, at du klipser din mobiltelefon ind, så den fungerer som skærm for det 3D-univers, du nu kan se, når du har brillerne på.

Når du sætter telefonen i og tager brillerne på, kan du foretage dig alt lige fra at se 3D-film på Netflix til at spille diverse 3D-spil som f.eks. Star Wars Galaxy of Heroes og lignende.

Hvad kan du ellers bruge en Samsung Galaxy S7 til?

Udover muligheden for at blive din helt personlige 3D-biograf og -spillekonsol, kan du selvfølgelig bruge Samsung Galaxy S7 som almindelig mobiltelefon. I dag er telefondelen nok den mindst brugte del af telefonens funktionalitet, for ifølge de seneste opgørelser fra mobilselskaberne er datatrafikken vokset eksplosivt på mobilnettet herhjemme i løbet at det seneste år.

På den ”lille” Samsung Galaxy S7 med 5,1” skærm får du masser af plads til at læse hjemmesider og kan fint se streamede film og tv-programmer i en rigtig god opløsning. Skærmen anvender AMOLED og tilbyder quard-HD opløsning, hvilket betyder, at du får et billede med en opløsning på 577 punkter pr. tomme – altså bedre end en Retina-skærm fra Apple.

Mere håndvenlig kæmpetelefon

Lidt lavere opløsning har den lidt større Samsung Galaxy S7 Edge på sin 5,5” skræm. 534 punkter pr. tomme er dog stadig bedre end Retina.

For resten: Hvis du frygter at den store telefon er lige så kejlet at holde på som den tidligere topmodel Galaxy S6 Edge, så kan vi glæde dig med at Samsung Galaxy S7 Edge har en kurvet bagside, der gør den meget mere håndvenlig end forgængeren.

Til så store telefoner som Galaxy S7 og S7 Edge anbefaler vi at du anskaffer et cover til Samsung Galaxy S7.

Virkelig vandtæt

Samtidig kan du glæde dig over at telefonens kabinet er støv- og smudsafvisende, så du slipper for at irriterende urenheder kliner sig fast til skærmen.

Den er også seriøs vandtæt. Faktisk kan du smide den ned på 1,5 meter vand og lade den ligge en halv time, uden at den tager skade. Selv den genindførte microSD-kortlæser (YES!) holder vandet ude i op til en halv time.

Billigere end forgængeren

De priser vi har set på nettet tyder også på, at prisen på den nye Samsung Galaxy S7 lander på eller kommer til at ligge lige under forgængeren S6! Tilmed ser det ud til, at det smarte VR Gear følger gratis med i en tidsbegrænset periode.

Fremtiden er kommet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *