Skal der flere farver ind i jeres hjem? Læs med her

By | juni 27, 2021

Når vi kommer ind i sommermånederne, så kan vi alle sammen godt have brug for, at der kommer lidt flere farver ind i gaderoben og i vores hjem. Vi er færdige med det grå og mørke, som fyldte meget i vinters, og nu vil vi gerne frem med alle de smukke farver, som vi også ser i naturen, hvor alting bare blomstrer frem. Det er nemt nok med gaderoben, fordi det er sådan set bare at få shoppet lidt ind. Men hvad med hjemmet? Det er det lidt sværere spørgsmål, men der er måder at løse det på.

Maling

Det er måske en lidt mere svær måde at få flere farver ind i boligen på, men det kan være, at du faktisk længe har overvejet det og ikke kun i forhold til sommerfarverne. Du vil bare gerne have malet lidt i din bolig.

Du kan vælge at male en væg f.eks. bag dit fjernsyn eller inde i dit soveværelse. Det ser superfint ud, og det gør heller ikke rummet ”mindre”, hvilket sommetider kan se, når man begynder at male et helt værelse. Men når du blot mangler en væg, så har det ikke samme virkning. Du kan overveje jotun-maling til dette projekt.

Boligindretning

Hvis du alligevel synes, at det er for meget at begynde at male, så er nem løsning også at bytte noget af din boligindretning ud med noget, der har lidt flere farver. Det kan være et tæppe eller nogle af de billeder, som du har oppe at hænge. Blot sådanne ændringer kan gøre en kæmpe forskel, og du kommer nok også til at blive lidt gladere, når du ser alle de farver.

Du kan også købe et helt nyt møbel, hvis du tør, med en orange eller rød, så den giver meget mere farve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.