Sølvpriser og andre priser

By | april 12, 2014

Hvad koster mest, i forhold til hvad man får? Sølv, eller noget helt andet? Ja, det er et rigtig stort spørgsmål, som jeg ofte får, og som jeg kan have lidt svært at svare på. Det kan for eksempel være, at folk spørger med henblik på at få svar på, hvor de helst skal placere deres penge, hvis det, de har bestemt sig for at gøre er at investere, og se om de kan få lidt mere ud af deres penge på den lange bane. Og jeg ved jo en hel masse om sølvpriser, men derfra til at kunne vurdere, om en investering i sølvpriser er en bedre investering end en hvilken som helst anden investering, det synes jeg jo faktisk godt kan være en lille smule svært.

Som sagt ved jeg mest om sølvpriser

Det starter altid med, at jeg bliver spurgt meget specifikt til sølvpriser, men så bedst som snakken går i gang, begynder samtalen at blive ført over i en helt anden retning, og så bliver det lige pludselig spurgt, om jeg tror det vil være godt at investere i alt muligt andet, det kan for eksempel være diamanter eller vedvarende energi, og der må jeg altså melde pas. Jeg ved ikke, om man vil kunne tjene flere penge på at investere i vedvarende energi end sølvpriser, men jeg ved i hvert fald bare at man kan tjene penge på at investere i sølvpriser, hvis man går til opgaven med kløgt og seriøsitet. Jeg har selv over de sidste år spekuleret en smule i sølvpriser og placeret nogle penge på nogle gode steder. Det har så gjort, at jeg faktisk har tjent penge på at vide meget om sølvpriser. Jeg har jo haft et arbejde ved siden af, hvor jeg har tjent det meste, men alligevel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *