Stop tyven med smart alarmsystem

By | maj 31, 2015

Ingen ønsker besøg af ubudne gæster i sit private hjem – her kan du læse, hvordan du standser tyveknægtene med noget så simpelt som et trådløst alarmsystem og en SMS. Systemet tilbydes af Miraca.dk og sikrer dig en tryg hverdag, hvor du ikke behøver bekymre dig om dit hjems sikkerhed.

Sådan fungerer det

Alarmsystemet fungerer ganske simpelt ved, at selve alarmen og dens tilhørende sensorer installeres og opsættes i dit hjem.

Sensorerne opfanger en indbrudstyvs bevægelser, de giver besked til alarmen, som så sender dig en SMS, så du hurtigt kan reagere. Samtidig kan du vælge op til fire personer, som udover dig selv får tilsendt en SMS. Her er det smart at vælge en nabo, som i sagens natur bor tæt på dig og derfor hurtigt kan dukke op på din bopæl. Bare det, at naboen dukker op, og måske lyser med en lommelygte, skræmmer tyven. Du kan selvfølgelig også vælge familiemedlemmer eller venner som de andre modtagere af alarm-SMS’en, men det er klart, at det er en fordel at vælge en person, som bor i dit nærområde. Når alarmen går af, lyder også en sirene inde i boligen, så tyven ved, at han er blevet opdaget. Det betyder ofte, at vedkommende stikker lynhurtigt af – og det minimerer risikoen for, at han når at stjæle meget inden det sker.

En alarm med mange fordele

Eftersom alarmen fra Miraca.dk er en GSM alarm, opererer den trådløst over mobilnettet og har derfor ikke brug for ledninger. Det betyder, at alarmen er meget mere diskret end andre alarmer og derfor kan virke helt usynlig og umulig at få øje på i dit hjem. Samtidig er alarmsystemet superenkelt og let at montere. Du behøver ikke at få besøg af en montør, men kan helt selv opsætte dit private alarmsystem i dit hjem. Så det eneste, du skal bruge, er – udover selve alarmsystemet naturligvis – en mobiltelefon og et par gode naboer, familiemedlemmer eller venner, som har bopæl i nærheden af dig. Hos Miraca.dk kan du få råd og vejledning om, hvilket alarmsystem der passer til netop din privatbolig og dit budget. Og du kan naturligvis også altid hente support og hjælp, hvis du skulle have spørgsmål til dit nye private alarmsystem.

Du kan læse meget mere om denne super smarte alarm til hjemmet lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *