Sundhed og skønhed som to der danser tango

By | maj 23, 2014

sund Jeg elsker dans. Dans får mig til at være i en anden verden – det er en skønhed i sig selv at danse. Men denne skønhed er ikke bare noget, man kan købe. Denne skønhed er noget, man skal gøre sig fortjent til. For at kunne være helt med på dansemoden, må man først og fremmest tænke over, hvad skønhed er for en størrelse. Er det dansen i sig selv, eller er det at leve livet? Skal man være sund for at danse? De mange spørgsmål skal man ikke være alene om at besvare, men man skal henvende sig til sine venner, familie, kollegaer og bekendte. De kan være med til at give en pejling i forhold til, hvad skønhed og sundhed er for noget. Derfor vil jeg gøre det som det første i morgen, når jeg står op om morgnen. Simpelthen finde ud af, hvad skønhed og sundhed er for noget.

 

Skønhed eller sundhed – vejen til en god dans

Det med at skulle finde ud af, hvad sundhed og skønhed er for noget, er ikke helt en nem opgave. Derfor skal man tænke, at det er noget, man selv skal fortolke. Altså alt er skønhed og sundt i princippet. Men or mig er det for eksempel at danse eller at have god makeup på. Det er et rigtig godt tegn på, at man er sund og har en overvældende skønhed som en nordisk eller græsk gudinde. Det må jeg tilslutte mig, for jeg kan ellers ikke finde en endelig definition på, hvad skønhed og sundhed er. Jeg ved dog én ting. Begge begreber går hånd i hånd, som det at danse tango. Man kan ikke gøre det alene. Det samme gælder skønhed og sundheder – de hører sammen simpelthen. Det er en god historie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *