Tænk ud af boksen med dit vitrineskab

By | februar 24, 2023

Har du et smukt vitrineskab stående i hjemmet, men kommer det ikke rigtig til sin ret? Måske føles dens plads flygtig, og dens funktion uudnyttet. Vitrineskabet bruges ikke til at gemme væk, og derfor skal pladsen gerne kunne bruges af objekter, der gerne skal vises frem til glæde for dig selv og besøgende.

Mangler du inspiration til, hvad dit vitrineskab skal indeholde, og hvordan det kommer til sin ret i hjemmet? Læs med her, hvor du får tre tips til, hvad du kan stille i dit vitrineskab!

Et vitrineskab i rette farver

Farven på dit vitrineskab har stor betydning for, hvilke genstande der vil stå i god kontrast dertil. Vitrineskabe er oftest sorte eller hvide, men du kan evt. male indersidens bagvæg en anden farve for at matche resten af rummet og skabe en god kontrast til det, der skal fylde hylderne ud.

Men før du kaster dig over maleprojektet, skal du vide, hvad vitrineskabet skal indrettes med. Er du særligt glad for et bestemt porcelænstel eller har du efterhånden en god samling af arvestykker, vil det være oplagt at vise frem i vitrineskabet. Har du kun et par enkelte genstande, gør det ingenting. Et vitrineskab behøver så sandelig ikke at være fyldt op, og dine genstande vil stå mere frem, hvis der er luft på hylderne.

Et andet garderobeskab

Vitrineskabet kan også bruges til flotte accessoires, sko og tasker, som du elsker at kigge på, når du ikke kan have det på. Brug vitrineskabet som et andet garderobeskab, og nyd således den ekstra plads i skabene. Nu har du pludselig det fulde overblik over dine sko, tasker, armbånd og hårband. Du opdager nok hurtigt, at du har glemt flere ejendele!

Der er altså masser af metoder, du kan benytte til at få integreret vitrineskabet godt i dit hjem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *