Tømrer Sorø – 3 gode tilbud på Tømrerarbejde i Sorø

Tømrer Sorø – Her kan du få 3 uforpligtende tilbud på tømrerarbejde i Sorø.

Tømrerarbejde i Sorø – Få 3 uforpligtende tilbud!

 

Du kan her få tilbud på stort set alle typer tømrerarbejde. Nedenfor er der nogle eksempler på hvad du kan få et tilbud på fra en tømrer i Sorø til at lave, men det er naturligvis ikke begrænset til disse typer af opgaver.

tømrer sorø

 

Tømrerarbejde fra tømrerfima i Sorø

Her kan du se en liste af opgaver, der typisk bliver søgt på i dit postnummer, og som du kan få 3 uforpligtende tilbud på.

Renovering i Sorø:

Renovering af garage, nybygning, sommerhus, lejlighed, villa, kontor, tagrenovering, udskiftning af gulve, køkkener, hovedentreprise, ældre ejendomme bygninger og tilbygning.

 

Hjælp til døre og vinduer i Sorø:

Udskiftning af dør, udskiftning af vinduer, isætning af glas, fugearbejde, monteringsopgaver, reparation af døre, træ alu vinduer, vinduer i plast, energivinduer, vinduer, døre, yderdøre, indvendige døre, indendørs døre.

 

Køkken og badeværelse:

Nyt køkken, hjælp til byg-selv køkken, fliser til køkken, bordplader til køkken, indretning af køkken, reparation af køkken, nyt badeværelse, renovering af badeværelse.

 

Terrasse:

Konstruktion af terrasse, renovering af terrasse, træterrasse, terrasse med overdække, stålterrasse, bygge terrasse.

 

Arbejde med porte i Sorø:

Montering af ledhejseport eller vippeport. Port af træ eller stål, specialfremstillet port, garageport, hængsler til porte, låger, elektrisk port, automatisk port, carport.

 

Arbejde med gipsvægge i Sorø:

Lydisolering, gipsvægge, opsætning af skillevægge

 

Gipslofte:

Loftrenovering, brandsikring, gipsplader, gipsfliser, pudsning, lyddæmpende gipsloft, varmvæg, gips.

 

Paneler:

Paneler til vægge, høje paneler

 

Arbejde med trapper i Sorø:

Trapper i træ, trapper udendørs, trapper indendørs, ståltrapper, gelænder, hemsetrappe, spindeltrappe.

 

Tømrerarbejde – Få 3 uforpligtende tilbud!

tømrer roskilde

Andre Services i Sorø

Du kan nedenfor finde rigtige gode bud på andre services i Sorø, som kan kontaktes online.

Vinduespudser Sorø

Vinduespudser Sorø – Hvis du også skal have en vinduespudser ud i Sorø, så anbefaler vi AS Polering som din lokale vinduespudser i Sorø. AS Polering kører på det meste af Sjælland og har en del kunder i Sorø, som de besøger ugentligt. Så hvis det er tid til at få rene vinduer, så anbefaler vi AS Polering som vinduespudser i Sorø.

Farvehandler Sorø

Farvehandel Sorø – Her er vores anbefaling at du vælger online farvehandelen MalingTapet.dk. Webshoppen har en fysisk butik i Herlev, men den er efter mange opfordringer fra kunder, der er flyttet ud fra Københavnsområdet også blevet til en online farvehandel, der leverer til hele Sjælland inklusiv til Sorø. Se mere om MalingTapet og levering til Sorø her.

Tagrenovering og nyt tag Sorø

Nyt tag, tagrens eller tagrenovering i Sorø – Dette er e 3 tilbudsservice ligesom du finder på denne side omkring tømrerarbejde, men blot specifik målrettet tagarbejde. Via dette link kan du læse mere om typiske tagopgaver som algebhandling og tagrens, men også større opgaver som nyt tag og tagrenovering i Sorø.