Tvivl om hashmisbrug

By | juli 31, 2014

Der er i øjeblikket utroligt meget tvivl om man skal legalisere hash, og jeg skal da indrømme at jeg også selv er utroligt meget i tvivl om det er en god ide. Jeg kan helt klart se mange fordele med det, men der er ingen tvivl om, at der også vil komme en del mennesker, som vil få problemer med hashmisbrug. Jeg er dog personligt ret sikker på, at jeg selv kan klare det, men jeg ved da, at der ikke altid er mulighed for at styre det. Når det er sagt, så er der dog virkeligt ikke nogen tvivl om, at det stort set altid ender med at give meget god mening. Jeg er dog altid ret glad for, at det rent faktisk er lykkedes mig at komme så langt med dette, og når det først er gået op for mig, så er jeg altså virkeligt ikke i tvivl om, at det på en eller anden måde, også giver meget god mening. Der er dog virkeligt ingen tvivl om, at når du først har fundet ud af, hvad det rent faktisk betyder, at det så også kommer til at betyde et eller andet. Det er altså sådan, at når du har med hashmisbrug, så er det virkeligt svært at gøre noget ved det. Jeg er sådan set bare glad for, at det rent faktisk er lykkedes mig at gøre noget ved det.

Pas på hashmisbrug

Der er dog virkeligt ingen tvivl om, at når det kommer til hashmisbrug, så skal man virkeligt være varsom. Det er lidt giftigt, og passer man ikke på, så kan man altså ende med at brænde sig gevaldigt. Der er dog ingen tvivl om, at når det først er gået op for os, hvad jeg rent faktisk mener, at det så helt klart også kommer til at give noget bedre mening, end det har gjort her på det seneste. Jeg er dog ret glad for, at når det kommer til hashmisbrug, at det så er så svært at få.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *